Des de l’Escola d’art i disseny edRa i l’Escola Municipal de Música Pere Burés oferim un casal artístic interdisciplinari que uneix la música i les arts plàstiques.

Les sessions combinaran activitats de les dues disciplines: tallers instrumentals, percussió corporal, ceràmica, pintura, escenografia... tots amb un centre d’interès transversal que servirà per confeccionar un projecte final. 

Dates

PRIMER TORN (del 26 de juny al 3 de juliol)
SEGON TORN (del 6 al 10 de juliol)

Horaris

L’horari serà de 8:30 a 13 h amb entrades esglaonades per grups.

Places

El casal disposa de 20 places setmanals organitzades en dos grups d’edat: un grup de 10 infants de 6 a 8 anys i un grup de 10 infants de 9 a 12 anys.

Caldrà un mínim de 5 infants per obrir cada grups d’edat.

Preus

30 euros per setmana.

Tots els preus estan ja bonificats per l’Ajuntament de Rubí atesa la situació excepcional i en previsió de les dificultats econòmiques en les que es poden trobar les famílies.

Preinscripció

Cada infant es podrà inscriure com a màxim a una setmana tot i que es podrà optar a fer les dues setmanes sempre i quant hi hagi vacants.

L’adjudicació de plaça es farà per l’ordre d’arribada de les sol·licituds al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

La preinscripció es farà de forma telemàtica a través d’aquesta pàgina. Podeu descarregar-vos AQUÍ (PDF 238 KB) la butlleta d'inscripció.

En aquells casos en que sigui impossible fer-la telemàticament es podrà demanar cita prèvia trucant al 93 588 70 00 extensió 4407 i 4410.

L’enllaç telemàtic estarà actiu del 15 al 19 de juny ambdós inclosos. Una vegada finalitzat el termini de preinscripció només s’atendràn peticions a través del correu electrònic sempre i quan quedin vacants.

La preinscripció és sense pagament. Aquest s’efectuarà quan es formalitzi la matrícula.

Una vegada feta la preinscripció rebreu un correu electrònic confirmant si disposeu de la plaça seleccionada i amb la informació per a realitzar la matricula que es farà del  22 al 25 de juny telemàticament.

Per assistir presencialment a l'escola, l'alumnat i personal docent haurà de portar la Declaració responsable signada per poder-hi accedir:

  • DECLARACIÓ RESPONSABLE (majors d'edat) AQUÍ
  • DECLARACIÓ RESPONSABLE  (menors d'edat) AQUÍ
Per qualsevol dubte o pregunta, recordeu que podeu posar-vos en contacte amb l'escola a través del correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..