Els Tallers d'art i música 2021 són tallers artístics d'estiu L’Escola d’Art i Disseny edRa i l’Escola Municipal de Música Pere Burés ofereixen tallers artístics interdisciplinaris que uneixen la música i les arts plàstiques. Les sessions combinaran activitats de les dues disciplines: tallers instrumentals, percussió corporal, ceràmica, pintura, escenografia... tots amb un centre d’interès transversal que servirà per confeccionar un projecte final. 

Dates

Els tallers s'oferiran en dos torns: del 5 al 9 de juliol i del 12 al 16 de juliol.

Horaris

L’horari serà de 9 a 13 h.

Places

Per cada torn s’oferiran 28 places, 14 per infants de primària que ja hagin cursat de 1r a 3r i 14 places més de 4t a 6è. En total, s'ofereixen 56 places.

Preus

El preu és 50 € la setmana per infant inscrit.

Preincripció

La inscripció es podrà realitzar del 7 de juny fins a exhaurir les places disponibles, i es tramitarà en línia. En aquells casos en què sigui impossible fer-la telemàticament, es podrà demanar cita prèvia trucant al 93 588 70 00 (extensions 4407). L’adjudicació de plaça es farà per l’ordre d’arribada de les sol·licituds. Una vegada finalitzat el termini de preinscripció, només s’atendran peticions a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., si hi ha vacants.

Més informació AQUÍ.