Descripció

La preinscripció es farà per via telemàtica, a través d'un formulari que trobareu a l’apartat Tràmits de la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Rubí. En aquells casos excepcionals en què els sol·licitants no pugueu fer la presentació telemàtica, ho haureu de comunicar per correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. de l’escola edRa o a través del telèfon 93 588 70 00 ext. 4407, i rebreu les indicacions oportunes.

Calendari

Publicació de relació de vacants, 29 d'abril (veure document relació de places vacants AQUÍ).
Presentació de sol·licituds, del 10 al 24 de maig.
Publicació de la llista de sol·licituds, 27 de maig.
Reclamacions a la llista de sol·licituds, 27, 28 i 31 de maig.
Sorteig (si cal), 2 de juny.
Publicació de la llista definitiva d'admeso/es, 7 de juny.
Termini de matriculació, del 9 al 22 de juny.

Les sol·licituds de preinscripció s’hauran de presentar de manera telemàtica al web municipal accedint al link https://seu.rubi.cat/catalogoTramites/show/295.
Les possibles reclamacions es presentaran dins del termini fixat enviant un correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..
Podeu descarregar el calendari AQUÍ.

Oferta formativa de tallers

Podeu consultar la llista de vacants AQUÍ.
Podeu descarregar la so·licitud a https://seu.rubi.cat/catalogoTramites/show/295

Expressió creativa                                                                  

 • De 4 a 6 anys (P4, P5, Primer primària)  
 • De 7 a 9 anys (2on, 3er i 4rt primària)                              
 • De 10 a 12 anys (5è, 6è primària i 1er ESO)                  
 • De 13 a 16 anys (2on, 3er i 4rt ESO)

Monogràfics

 • Dibuix i pintura (dimarts matí)
 • Dibuix i pintura tarda (dimarts tarda)
 • Dibuix i pintura (dijous tarda)
 • Escultura (dilluns matí)
 • Escultura (dimarts tarda)
 • Escultura (dimecres matí)
 • Ceràmica (dilluns tarda)
 • Ceràmica (dimarts matí)
 • Ceràmica (dimecres tarda)
 • Ceràmica (dijous matí)
 • Ceràmica (dijous tarda)
 • Dibuix al natural (dimcres tarda)

Durant el curs es faran seminaris de Lettering, Urban Sketching, Càpsules d’emprenedoria artística, Aerografia bàsica, Enquadernació, Pintura mural i molt més. Aquests seminaris es podran consultar lesdates i la matriculació al llarg del curs a la nostra pàgina web. 

Qui ho pot demanar?

Persona física

Documentació 

La que estableix la normativa corresponent i que es relaciona en el dors de la sol·licitud.

On fer el tràmit?

Preinscripció
Les sol·licituds de preinscripció s'hauran de presentar de manera telemàtica a través de la Seu Electrònica, en aquesta mateixa web.
Durant el període de presentació de sol·licituds trobareu un botó de tramitació amb certificat.
Les possibles reclamacions es presentaran dins del termini fixat enviant un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Matriculació
Segons el calendari establert, el lliurament de la documentació pel tràmit de matriculació es farà per correu electrònic, o presencial i amb cita prèvia, només en aquells casos que no es disposi de signatura digital.
No es paga quota de matrícula. Les mensualitats van de setembre a juny: en total, deu mensualitats. Els mesos de setembre i de juny es paga el 50 % de la quota i la resta de mesos es paga la quota sencera.
Escola Municipal d’Art i Disseny edRa; c/ Joaquim Blume, 28, primera planta - 08191 Rubí. Telèfon: 93 588 70 00, ext. 4407

Horaris
Matins, de dilluns a divendres de 8 a 15 h a l'Escola Municipal d'Art i Disseny edRa.

Preu

La inscripció a l'Escola d’Art i Disseny està exempta de taxa, és gratuïta. El cobrament dels rebuts mensuals es farà mitjançant pagament domiciliat. En aquest enllaç podeu consultar els preus públics: https://seu.rubi.cat/contingutPublic/mostrarContingut/56.

Normativa

Normes i criteris d'admissió d'alumnes als Tallers d'Art edRa aprovades per la Junta de Govern Local, en sessió ordinària del dia 15 d'abril de 2009.

Observacions

Les sol·licituds de preinscripció s'hauran de presentar de manera telemàtica en aquesta mateixa web. Durant el període de presentació de sol·licituds trobareu un botó de tramitació amb certificat. Les possibles reclamacions es presentaran dins del termini fixat enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Preguntes freqüents

Podeu descarregar AQUÍ un llistat de preguntes freqüents sobre el procés de matrícula i preinscripció.