La dome

A l'escola hem estat tot el curs fent projectes entre els 3 cicles formatius de grau mitjà (serigrafia i gràfica interactiva) i grau superior (interiorisme). El projecte del mostrador interactiu ha estat l'últim projecte i el més integrador.

El repte consistia en fer una proposta d’element expositor on el client experimentés amb el producte físic i rebés informació sense necessitar una persona al seu costat.

L’usuari cada cop demana més llibertat per poder triar, remenar, informar-se i comparar per ell mateix. Per part de la marca del producte el repte és personalitzar la tecnología, el disseny de l’expositor per a que transmeti el caràcter i els valors de la marca.

El resultat han estat 3 projectes: 

Wars

El merchandaising de Star Wars com mai l'has vist, interactua amb els personatges de la saga

Rolex

Un viatge a l'interiror de la precisició absoluta dels mecanismes Rolex

Nike

Sent les sensacions de calçat esportiu sobre diversos terrenys


Els elements físics que hem construït per a dessenvolupar aquests mostradors han estat un dome geodèsic de 3 metres de diàmetres a partir de cartró microcanal de 6 milímetres, i una reactable artesanal de 80 cm. de diàmetre. El resultat és un prototip avançat de 3 instal.lacions interactives que integren un entorn físic i virtual on l'usiari viu una experiència de realitat mixta.