Podeu consultar el calendari de les proves d'accés AQUÍ.
Mesures prevenció per a realitzar les proves d'accés
 • Per garantir la seguretat de les proves  es preveurà una entrada esglaonada d’aspirants per evitar també la concentració de persones. Deu dies abans de la data de realització s’enviarà un correu electrònic a cada aspirant per comunicar-li la seva hora de convocatòria. És important no arribar abans d’hora per evitar aglomeracions
 • També es preveu eliminar el descans entre proves.
 • Cada aspirant és responsable d’anar protegit (mascareta) i de portar el material necessari per realitzar la prova. Aquest serà d’ús individual durant tota la prova.
 • Material necessari prova comuna:
  - Llapis, goma, maquineta
  - Bolígraf (porta un parell per si tens algun problema i folis (blancs)
 • Material necessari prova específica:
  - Un mínim de dos fulls de dibuix DIN A3, un d'ells per realitzar els dibuixos preparatoris i esbossos
  - Un full DIN A3 adient per a la tècnica a emprar per realitzar la proposta definitiva
  - Un full DIN A3 de cartolina
  - Llapis de grafit, goma d'esborrar, maquineta de fer punta, compàs, regle i joc d'escaires
  - Per aplicar color, a escollir entre llapis de color, retoladors, tempera, acrílic o aquarel·la
  - Per tallar, tisores, bisturí o cúter
  - Per enganxar, cinta de doble cara, goma d'enganxar o cola blanca

Podeu consultar també el material necessari per a fer les proves d'accés de Grau Mitjà AQUÍ i les de Grau Superior AQUÍ.

Atenció presencial

Totes aquelles famílies que no disposin dels mitjans per dur a terme els procediments telemàtics relatius a les proves d'accés, podran fer-ho presencialment demanant cita prèvia trucant de 9.00 a 13.00 h al telèfon 935 887 000 Extensió 4407 o a través d’internet enviant un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. seguint les següents recomanacions:

 • Al centre ha de venir el menor nombre possible de persones a fer les gestions (preferiblement, una sola persona);
 • Han de portar la documentació per a poder-la escanejar o fotocopiar;
 • Es recomana  portar mascareta, guants i un bolígraf propi per si cal emplenar documentació.
 • No han d’acudir al centre les persones de grups d'especial vulnerabilitat o en període de confinament, o que presentin símptomes; en aquest cas, poden autoritzar per escrit a una altra persona a fer les gestions.
Presentació de documentació

En el cas d’haver de presentar documentació, s’enviarà, escanejada o fotografiadaa través d’internet enviant un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. de l'Escola d'Art i Disseny edRa. El centre enviarà un correu d’acusament de rebuda de la documentació.

De manera excepcional, per als casos en què els sol·licitants no puguin fer la presentació telemàtica, ho hauran de fer de manera presencial amb cita prèvia trucant de 9.00 a 13.00 h al telèfon 935 887 000 Extensió 4407 o a través d’internet enviant un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. per evitar les cues i aglomeracions.

L’assignació de la cita prèvia es gestionarà a través del correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o per telèfon 935887000 extensió 4407.

Certificats de superació

Després de la publicació de les notes definitives s’enviaran per correu els certificats de superació corresponents. Els aspirants que optin a la preinscripció en algún cicle no cal que el presentin, atès que es creuaran les dades necessàries entre proves i preinscripció.

Presentació de reclamacions

Les reclamacions contra les qualificacions provisionals, com també les peticions de revisions d’exàmens, es presentaran enviant un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. de l'Escola d'Art i Disseny edRa. El centre enviarà un correu d’acusament de rebuda de la reclamació. Pel que fa a les peticions de revisió d’examen, quan l’aspirant demani vista del mateix,
se li enviarà per correu electrònic i es farà una revisió preferentment telefònica. Com en el cas anterior, excepcionalment, es donarà cita prèvia per atenció presencial a aquelles famílies que no disposin dels mitjans per dur a terme els procediments telemàtics exposats i hauran de demanar cita prèvia trucant de 9.00 a 13.00 h al telèfon 935 887 000 Extensió 4407 o a través d’internet enviant un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..


Podeu consultar el calendari de les diferenst convocatòries de les proves d'accés AQUÍ.