Del 21 al 28 de març s'ha celebrat a Rubí la COLORweek una setmana d'activitats relacionades amb el color. Des de l'escola edRa hi hem participat participem amb diverses activitats:

Les tendències del color. Conversa amb Pere Ortega Dilluns 22 de març, 19 h El Celler (c. Pintor Coello, 17-25). Xerrada proposada des de l'escola on l'alumnat de CFGS d'Espais Interactius dissenya un panell informatiu per l'espai on es faran les ponències.

Mur Animal. Des de Tallers d'art de l'escola edRa, es realitzar un gran collage al mur del davant del FFCC amb les obres de l'alumnat de primària que ha fet el nostre taller de dibuix i pintura a les escoles Mossèn Cinto Verdaguer, Pau Casals i Ca n’Alzamora i als Tallers d'Expressió creativa de l'escola edRa

Trencant murs. El diumenge 21 de 11 a 13 hores, es farà una activitat davant de l'accés de FFCC proposada per la xarxa antirrumors de Rubí (àrea d'igualtat) per conscienciar sobre els prejudicis que afecten diversos col·lectius. Els missatges proposats al llarg de les sessions de treball amb aquests col·lectius de la ciutat es mostraran en aquesta activitat participativa amb la construcció d'un gran mur que incorpora els missatges. Aquest muntatge ha estat proposat des de l'escola edRa i també n'hem produit el material gràfic.

Camí de color.  En un primer pas per millorar l'espai verd de davant de l'Escardívol, ens han proposat de realitzar una pintura mural a la tanca perimetral d'aquest espai. La proposta gràfica es basa en la gamma de colors de Rubí i el disseny l'ha realitzat la Laura. El dilluns i dimarts vinents a la tarda, des de Tallers d'Expressió Gràfica i Serigrafia Artística el portaran a terme.

Ara Art. Fruit de la col·laboració de edRa, IES Duc de Montblanc i l'escola Montesori, s'ha realitzat una pintura mural a l'escola Montesori.

Imatge gràfica "COLOR week 2021" La imatge gràfica d'aquest esdeveniment ha estat elaborada per l'escola edRa i l'alumnat de CFGM de Gràfica interactiva en pràctiques al Servei de Comunicació de l'Ajuntament de Rubí.