Per què has d’estudiar el CFGS en Interiorisme a l'edRa?

Si t’agrada l'interiorisme i la decoració i t’hi vols dedicar professionalment, et recomanem que cursis el CFGS en Interiorisme a l’edRa. Som una escola d’art amb una llarga trajectòria i amb experiència en la formació de professionals en l’àmbit de l’art i el disseny.

Des de l’edRa oferim una formació professionalitzadora, basada en la metodologia learning by doing. D’aquesta manera, podràs cursar els estudis amb un programa formatiu basat en la realització de projectes reals orientats a la vida real i a les necessitats empresarials.

El cicle està enfocat a formar estudiants que sentin passió per la decoració d’interiors. L’objectiu del centre és proporcionar tots els recursos i la tecnologia per oferir una formació totalment adaptada en l’actualitat i la transversalitat.

Durant la realització del CFGS en Interiorisme, l’alumnat realitzarà 1.800 hores distribuïdes en dos cursos acadèmics. Durant aquests dos anys, es portaran a terme diferents mòduls, com dibuix artístic, dibuix tècnic, mitjans informàtics i audiovisual i projectes i direcció d'obres, entre d’altres.

A més, els estudiants hauran de fer 60 hores de pràctiques en empreses, estudis d’interior o tallers. Una gran oportunitat perquè l’alumnat entri en contacte amb el món laboral a través de projectes reals i s'adaptin a les necessitats de la societat actual.

Per què estudiar CFGS en Interiorisme a l’edRa

Amb el CFGS en Interiorisme obtindràs el títol oficial de Tècnic superior d'arts plàstiques i disseny en Projectes i direcció d'obres de decoració. Dur a terme aquest cicle a l’edRa és gaudir d’una formació completa en un centre on es promou el tracte proper amb els estudiants.

Fem tutories personals per orientar l’alumnat en el món laboral, així com intentar resoldre totes les seves inquietuds. Som com una gran família i ens preocupem pel benestar del nostre alumnat.

Amb el CFGS en Interiorisme de l’edRa aconseguiràs el títol de tècnic/a superior, amb el qual podràs accedir a qualsevol estudi universitari i a ensenyaments artístics superiors. Pel que fa a l’àmbit laboral, podràs desenvolupar i dissenyar projectes, dirigir obres de decoració i portar a terme una representació gràfica de l’espai.

Estudiar el CFGS en Interiorisme a l’edRa és aprofitar una formació enfocada a fomentar l’autonomia dels estudiants i a impulsar la seva flexibilitat i la seva adaptació al món laboral i societat que ens envolta.

Si vols conèixer més informació sobre el cicle que impartim a l’edRa només cal que et posis en contacte amb nosaltres i et respondrem de seguida!