Arriba Nadal i com cada any, el nostre alumnat es posa mans a l’obra per decorar els aparadors de la ciutat. Enguany, els estudiants dels CFGM d'Assistència al Producte Gràfic Interactiu 1 i 2 i de Serigrafia de l'edRa han participat en la segona edició de la campanya NadalARTS 2021, que té com a objectiu dinamitzar la campanya de Nadal dels comerços de Rubí.

L’edRa i la seva participació en la campanya NadalARTS

NadalARTS està organitzat pel servei de comerç de l'Ajuntament de Rubí. En l’actual edició hi han participat aproximadament 150 comerços de la ciutat. Des de l’edRa ens hem encarregat de dissenyar i decorar 35 d’aquests aparadors. 

La iniciativa, proposada pel servei de Comerç i Projecció de la Ciutat, utilitza l’art per animar als ciutadans a passejar per la ciutat i apropar-se als comerços locals i de proximitat per fer les seves compres de Nadal.

L’alumnat de l’edRa va decorar els vidres dels aparadors dels comerços fent servir tipogrames dibuixats o serigrafiats.

La decoració es va portar a terme la setmana del 22 al 26 de novembre, coincidint amb l’encesa de llums del centre comercial de Rubí. Les obres es podran veure durant tota la campanya de comerç de Nadal.

Compromís amb l’entorn

L’edRa és una escola d’art i de disseny amb una llarga trajectòria en l’ensenyament artístic. Amb una llarga trajectòria en el sector, hem aconseguit proporcionar una formació basada en la creativitat, la transversalitat i la vinculació amb el territori i el món laboral i social que ens envolta.

Un dels valors principals de l’edRa és el fort compromís amb l’entorn. Per això, són múltiples les col·laboracions que des de l’escola fem amb empreses, institucions i associacions de Rubí. La col·laboració amb la iniciativa NadalARTS és un exemple de participació en projectes de la ciutat. Una manera d’involucrar-se en el municipi i en la societat actual.

Aquesta manera d’aprendre a través de la realització de projectes reals fa que els estudiants entenguin quines són les necessitats de la seva comunitat, de la societat actual i del món laboral. Una manera d’expressar l’art sobre el terreny i amb els requisits imposats.


Si vols saber més coses de l’edRa, només cal que contactis amb nosaltres! Et proporcionarem tota la informació que necessitis.

Estudiants de l’edRa decorant un dels aparadors en la campanya NadalARTS

Estudiants de l’edRa decorant un dels aparadors en la campanya NadalARTS