L'Escola d'Art i Disseny de Rubí, l’edRa, és un centre públic on s’imparteixen estudis de Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior. Si vols formar-te com a tècnic d'arts plàstiques i disseny en serigrafia artística, al nostre centre podràs cursar el CFGM en Serigrafia Artística. Estudiar a l’edRa és gaudir d’una àmplia oferta formativa en art i disseny.

Oferim una formació professionalitzadora, implementant la metodologia learning by doing. Aquesta se centra en l’ensenyament a partir de projectes reals, orientada tant a la comunitat social com a l’empresarial.

Gràcies a aquesta metodologia, els nostres alumnes adquireixen una formació centrada a cobrir totes les necessitats i requeriments que la nostra societat i el món laboral imposen avui en dia.

Estudiar el CFGM en Serigrafia Artística a l'edRa és gaudir d’una pedagogia basada en l’ús de les noves tecnologies, on es duen a terme projectes transversals i treballs en equip. D'aquesta manera aconseguim que els alumnes tinguin uns continguts educatius actualitzats i adaptats a les necessitats actuals.

“Castellers: força, equilibri, valor i seny” exposat a la fira Expohogar 2017, elaborat per l’alumnat del CFGM Serigrafia.

“Castellers: força, equilibri, valor i seny” exposat a la fira Expohogar 2017,
elaborat per l’alumnat del CFGM Serigrafia.

CFGM en Serigrafia Artística a l'edRa

Els estudis del Cicle de Grau Mitjà en Serigrafia Artística proporcionen a l’estudiant el títol de tècnic d'arts plàstiques i disseny en Serigrafia Artística. Les sortides professionals que ofereix aquest grau són diverses i obren les portes a diferents àmbits artístics.

Podràs treballar com a artista autònom o bé associat a un taller o a una empresa d’arts gràfiques, disseny gràfic, tèxtil, decoració, vidre i ceràmica. També podràs accedir al sector de la conservació i restauració de patrimoni artístic.

Durant el transcurs del grau, s’aniran impartint diferents mòduls, on s’ensenyaran les diferents tècniques i coneixements de la serigrafia, fotografia, tècniques d'expressió gràfic i disseny assistit per ordinador, entre d’altres. L’espai del taller també és molt valuós per l’elaboració i desenvolupament de treballs del cicle. Es tracta d’un espai que permet crear projectes finalistes on l’alumnat pot veure el resultat final dels seus dissenys.

A més, durant el curs es desenvoluparan diferents projectes reals, orientats als requeriments que la nostra societat i el món laboral imposen. Amb aquesta metodologia, l’alumne aconseguirà interioritzar els diferents requisits actuals i adaptar-se a diferents situacions que es podrà trobar en un futur.

Un exemple d’aquest tipus de projectes que hem realitzat amb els alumnes del CFGM de Serigrafia Artística va ser el treball presentat a Arts Libris. Amb motiu de la fira internacional, es va presentar una edició singular d’El Llibre de les bèsties, on els alumnes del grau van il·lustrar i estampar els set capítols que el conformen.


També cal destacar la proposta gràfica “Castellers: força, equilibri, valor i seny” pel projecte "Talent-art: projecte d'emprenedoria Artística_Ceràmiques Marcó". El treball es va exposar a la fira Expohogar 2017 de Barcelona, on es va realitzar diferents gràfics sobre productes ceràmics porcellànics. La temàtica dels treballs presentats  s’emmarcava en imatges que representessin la singularitat del territori. L’alumnat del CFGM de Serigrafia Artística va quedar finalista amb aquest projecte.

No t'ho pensis més i estudia el CFGM en Serigrafia Artística a l'edRa! Converteix-te en un professional d’aquesta disciplina artística. Demana’ns més informació.