L’edRa és una escola pública i oficial amb una llarga trajectòria. Amb més de 80 anys d’experiència en l’ensenyament de l'art i el disseny, som tot un referent del sector a Rubí i a la comarca.

L’Ajuntament de Rubí és la institució local que té la titularitat del centre, fet que ens identifica com a escola pública.

Som un centre d'Art i Disseny amb uns valors i principis molt definits. L’edRa és escola pública i oficial, on oferim preus assequibles i competitius. 

Durant els més de 80 anys d'història, hem anat adquirint experiència i realitzant un llarg recorregut formatiu. Tot això ens ha permès consolidar la nostra oferta d’ensenyament i definir la nostra pròpia pedagogia.

La nostra formació es basa en l’ús de les noves  tecnologies, així com en la realització de projectes transversals i de treball en grup. D’aquesta manera aconseguim que els nostres alumnes rebin una formació completa i adaptada a la societat i al món on vivim.

Un altre dels valors que apliquem a l’edRa i que hem anat adquirint gràcies al nostre recorregut és la formació professionalitzadora. El nostre ensenyament es basa en la realització de projectes reals orientats tant a la comunitat social com al sector empresarial.

edRa: escola pública i oficial amb un llarg recorregut

Gràcies a la nostra llarga trajectòria com a centre formador d’estudis d’art i de disseny, hem anat modulant la nostre oferta formativa i l’hem adaptat a les necessitats dels nostres entorns professionals. La creativitat, la transversalitat i la implicació amb la societat i el món laboral són alguns dels trets diferencials dels nostres continguts acadèmics.

Sens dubte, un dels treballs que avala el nostre ampli recorregut són els projectes que hem realitzat amb l’alumnat durant tots aquests anys. Un dels més destacats va ser el disseny i la producció d’una experiència interactiva a partir de la creació i desenvolupament d’un scaperoom. Un projecte d’obra final del CFGM de Gràfica Interactiva on es va treballar la generació de recursos gràfics i sonors.

També cal destacar la Gira Van Gogh, on els alumnes del CFGM de Serigrafia Artística van col·laborar amb l’Escola Municipal de Música de Rubí per crear l'escenografia de l'espectacle musical "Ballant amb Van Gogh”. Un projecte on es va descobrir la imatge seriada i es va crear un discurs a través de la gràfica.

La llarga trajectòria de l’EDRA aporta als nostres alumnes un ensenyament basat en l’experiència i coherent amb els requeriments del nostre entorn, tant social com laboral.

Si vols conèixer més sobre el que oferim als nostres alumnes en l’àmbit del disseny i de l’art, només cal que contactis amb nosaltres.