T’agrada la decoració? Vols dedicar-t’hi professionalment? El CFGS d’Interiorisme que oferim a l’Escola d’Art i Disseny de Rubí és una gran oportunitat per a tu.

Aquest cicle està dirigit a persones apassionades per la decoració d’espais des d’un punt de vista artístic i tècnic. El nostre objectiu és formar experts capaços de materialitzar projectes de disseny d’interiors, sempre responent a les necessitats del client i a les tendències del mercat.

Els estudis consten d’un total de 1950 hores, on cursaràs mòduls diversos com dibuix artístic, dibuix tècnic, programació d’obres o tecnologia i sistemes constructius. A més, obtindràs els coneixements necessaris per a comprendre elements com la distribució de l’espai, el volum o el mobiliari.

A edRa apostem per una formació professionalitzadora basada en la metodologia del learning by doing. Així doncs, impulsem l’aprenentatge a través de la participació dels alumnes en projectes reals, fet que els atorga les eines necessàries per a obrir-se pas en el sector.  

Durant el segon curs, els estudiants prenen contacte amb el món laboral realitzant un període de pràctiques en algunes de les empreses, estudis o tallers locals o properes. Un cop finalitzades totes les assignatures, hauràs d’elaborar un projecte final i defensar-lo davant d’una comissió d’avaluació.  

Des de l’Escola promovem un tracte proper amb els alumnes amb tutories individualitzades i sessions d’orientació laboral, sempre d’acord amb tres valors fonamentals: la calidesa, l’exigència i l’atenció a la diversitat. També comptem amb un professorat connectat amb la realitat del sector i adaptat a la realitat canviant. 

I què passa després? Quan superis els estudis, obtindràs el títol de tècnic superior d’arts plàstiques i disseny en projectes i direcció d’obres de decoració. Aquesta titulació et permet accedir a qualsevol estudi universitari oficial de grau o bé als ensenyaments artístics superiors de disseny o conservació i restauració de béns culturals.

Si ho prefereixes, també podràs començar a treballar realitzat tasques relacionades amb obres d’interiorisme (direcció de projectes, execució dels processos, selecció dels materials, representació gràfica de l’espai, resolució dels problemes estètics i funcionals, etc.).

Per a conèixer més detalls sobre el CFGS d’Interiorisme o altres cicles que impartim a l’Escola d’Art i Disseny de Rubí, no dubtis en contactar-nos!