EDRA i l’IES La Serreta impartiran una doble titulació de Batxillerat Artístic i CFGM de Gràfica Interactiva 

 

A partir del curs 2021-2022, l’Escola d’Art i Disseny de Rubí amplia la seva oferta formativa amb una doble titulació de Batxillerat Artístic i CFGM de Gràfica Interactiva. El conveni s’estableix amb l’Institut La Serreta de Rubí. L’acord ha estat possible gràcies a la col·laboració dels dos centres, l’Ajuntament de Rubí i el Departament d’Educació.

Els alumnes es matriculen simultàniament a EDRA i a l’IES La Serreta. Aquests estudis permeten aconseguir dues titulacions en tres anys. En els dos primers, els alumnes obtenen el títol del CFGM de Gràfica Interactiva i en el tercer curs, obtenen el de Batxillerat d’Arts. Paral·lelament, els estudiants també duen a terme les seves pràctiques en empreses del sector.

Per cursar els estudis, cal tenir el títol d’ESO o equivalent i haver superat la prova d’accés als cicles formatius de grau mitjà d’arts plàstiques i disseny. Un cop acabada la doble titulació, es pot accedir a cicles de grau superior, a estudis artístics superiors de disseny o conservació de béns culturals, o bé a un grau universitari (superant les PAU).

La implementació d’aquesta nova titulació permet a l’Escola d’Art i Disseny de Rubí seguir creixent i mantenir-se com un dels centres punters en ensenyaments artístics. Aquest acord amb l’Institut La Serreta també és positiu per Rubí, ja que l’augment de l’oferta formativa de la ciutat proporciona als seus residents més possibilitats de continuar estudiant-hi.