Us informem que el curs vinent engeguem un cicle de grau superior nou, únic al territori!

És un cicle de la família de comunicació gràfica i audiovisual que dona continuïtat al cicle de grau mitjà Assistència al producte gràfic interactiu, que ja oferim i que és de la mateixa família. Es tracta del CFGS Disseny gràfic interactiu amb itinerari d’espais.

L’expansió i confluència del disseny d’interacció, del disseny gràfic i del disseny d’interiors ha eclosionat en múltiples hibridacions de l’espai i de la comunicació com la Realitat Mixta, la Realitat Augmentada, la Realitat Virtual i el BIM, entre d’altres, que fan imprescindible la formació de professionals amb capacitat de treballar en un context plenament multidisciplinari i flexible.

Aquest és un camp que té demanda i sortida professional en les diferents indústries relacionades amb la producció d’espais gràfics interactius en àmbits tan diversos com el comerç o l’aprenentatge basats en simulació, la salut, la construcció, el mobiliari, el patrimoni cultural, l’entreteniment, el tèxtil i complements intel·ligents, la domòtica, la internet de les coses, l’entreteniment o les arts.

Des de l’escola ja fa anys que treballem per sumar sinergies en projectes interdisciplinars. Per poder informar-vos d’una manera més amplia sol·liciteu informació a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

El pla d'estudis del nou cicle el podeu veure AQUÍ.

Període de MATRÍCULA: de 10  13 h. de dilluns a divendres.